Яким чином отримав відповіді на всі питання не виходячи з одного порталу.

Feel free to browse the page.

You will find places to chat and ask questions.

This is a public board, please keep chat clean,

thank you
Post Reply
Renewbes

Яким чином отримав відповіді на всі питання не виходячи з одного порталу.

Post by Renewbes »

Випадково відкрив для себе ресурс, що спочатку виглядав як типовий інформаційний сайт. Його назва — Retro і працює на https://retro.ua/.

Коли я зайшов на сайт, моїм очам постав різноманітний зміст: публікації про місячні фази, норми правопису, поради, коли робити тест на вагітність, дати державних свят і анонси акцій на кшталт "Чорної п'ятниці". Справді незвичайне поєднання!

Мене це зацікавило, і пішов вивчати глибше. Виявилося, що на сайті зібрано чимало корисної інформації на актуальні для кожного теми: як-от медичні рекомендації до святкових традицій і мовних нюансів. Попри назву "Retro", публікації — це сучасна довідкова інформація, яка може стати в пригоді щодня.

Найбільше мені запам'яталася публікація про правила використання двокрапки — там зрозуміло розтлумачені норми, про які з уроків залишилися приблизні знання. Окрім того, занотував публікацію про Поливний понеділок у 2026 році. У результаті, портал став незвичайним поєднанням календаря, енциклопедії та довідника, на якому є відповіді на багато коли, чому і як.
Post Reply