Народ, хто розбирається в постільній білизні?? Попався на очі корисний сайт

Feel free to browse the page.

You will find places to chat and ask questions.

This is a public board, please keep chat clean,

thank you
Post Reply
Bilizgency

Народ, хто розбирається в постільній білизні?? Попався на очі корисний сайт

Post by Bilizgency »

Здоровенькі були! Думаю показати одним місцем, може комусь із вас буде корисно. Останнім часом відчув, що прокидаюсь розбитий, не висипаюсь, а зранку почуваюся, як вичавлений лимон. Списував на стрес, на атмосферний тиск, а дівчина каже: "Треба поміняти білизну на якісну, а не цей синтетичний жах із базару". І отут я заліз в інтернет.

Зізнаюсь, був впевнений, що підбір постільної білизни - це тільки "подобається колір чи ні". Виявилося, ціла історія. І бязь, ранфорс, сатин... А я в цих термінах плавав, поки не зайшов на сайт postilnabilyzna.com.

Люди, це ж криниця корисної інфи! Я залип майже годину. У них все як в енциклопедії: по полицях розкладені всі матеріали, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є порівняння з описом щільності тканини та того ж, скільки там прань витримує той чи інший комплект. Дуже допомогло мені в'їхати, чому один набір коштує 800 грн, а інший — 2500.

Що я для себе відкрив для себе дізнався:
- Виявляється, насправді, українські та євро розміри сітки суттєво відрізняються, і перш ніж купувати реально бігати з сантиметром заміряти свою ковдру, а не тупо вірити ярлику «сімейний».
- Хто б міг подумати, що фланель влітку — це пекло, а якісний сатин реально дихає, тому що в цієї тканини плетіння ниток специфічна.
- Там є поради, як прати, щоб малюнок не зліз через місяць. Це прям в точку для нас, у кого пральна машинка паше без відпочинку.

В результаті вирішив придбати спочатку один сатиновий набір від нашого бренду (підтримали українське). Поки все чудово — сплю як немовля, білизна приємна до тіла, не ковзає й не електризується.

Коротше, якщо ти, як і автор, до цього моменту вважали, що підодіяльник — це не те, в що варто вникати, дуже рекомендую почитати огляд на цьому ресурсі. Це дійсно зберігає і час, і гроші на вибір та рятує від придбання якоїсь фігні. Усім гарного відпочинку!
Post Reply