Усі, хто розбирається в постільній білизні? Попався на очі класний сайтик

Feel free to browse the page.

You will find places to chat and ask questions.

This is a public board, please keep chat clean,

thank you
Post Reply
Bilizgency

Усі, хто розбирається в постільній білизні? Попався на очі класний сайтик

Post by Bilizgency »

Всім привіт! Хочу поділитися цікавим сайтом, можливо комусь буде корисно. Останнім часом помітив, що сон не йде, часто прокидаюся, а з самого ранку відчуваю себе, наче й не спав. Думав на нерви, на дощі, а дружина видала: "Пора поміняти постіль на нормальну, а не цей синтетичний жах з розпродажу". І отут я пішов в інтернет.

По правді, вважав, що підбір постільної білизни - це просто "подобається колір чи ні". Виявилось, то цілий всесвіт. І і бязь, і ранфорс, і сатин... А я в таких термінах був нуль, поки не натрапив на один сайт postilnabilyzna.com.

Друзі, оце джерело знань! Я залип на годину. У них прямо як в енциклопедії: чітко розписані усі типи тканин, від бюджетної бязі до преміум сатину та льону. Навіть є таблиця з описом щільності та того ж, скільки циклів прання витримує комплект. Дуже допомогло зрозуміти, чому один комплект коштує умовні 800 грн, а другий — 2500.

Що я для себе відкрив особисто зрозумів:
- Виявляється, насправді, наші та європейські розміри суттєво різняться, і перед замовленням варто озброїтися сантиметром міряти свою ковдру, а не тупо довіряти напису «сімейний».
- Хто б міг подумати, що тепла фланель влітку — це пекло, а якісний сатин дійсно дихає, бо в цієї тканини плетіння ниток специфічна.
- Там написано, як прати, щоб колір не зліз після кількох прань. Це прям в точку для нас, у кого пралка працює без відпочинку.

У підсумку вирішили взяти на пробу сатиновий набір від нашого виробника (підтримали так би мовити українське). Поки все чудово — сплю як убитий, білизна приємна до тіла, не збивається й не іскрить.

Загалом, якщо ти, як і автор, до останнього часу думали, що підковдра — це не те, в що варто вникати, дуже раджу глянути статейку на цьому ресурсі. Це дійсно зберігає і час, і гроші на пошуки та рятує від придбання якоїсь фігні. Усім міцного сну!!
Post Reply